Naslovna stranica / Pretraga oglasa
Broj aktivnih oglasa: 65
NAJNOVIJI OGLASI
Elektro instalaterske usluge i popravke mašina i aparata Na teritoriji Beograda. Prvi dolazak... detaljnije Subotica, Radijalac, kod vrtića Mandarina, izdaje se, za zaposlenu osobu, bračni par, na duži period,... detaljnije Izdajem centralnu garazu na Radijalcu. detaljnije Izdaju se namešteni stanovi za radnike, 150 e po radniku sa plaćenim troškovima stanovanja (struja,... detaljnije Razne kućne popravke,vodovod,kanalizacija otčepljenja,bravarija,struja,roletne,kvake brave,montaže... detaljnije Kupujem nove smart mobilne telefone i laptop-ove 15”,16”,17” sa fiskalnim računom i garantnim... detaljnije Izdaje se zidana garaža blizu Zetske i Čat Geze ulice po dogovoru. Tel. 064/0163855 detaljnije Potreban posao vozača. Imam B C i E kategoriju. Nemam Kod 95. C i E kategoriju sam položio pre dva... detaljnije VEŠ MAŠINA GORENJE Povoljno prodajemo klasičnu, funkcionalnu veš mašinu GORENJE u odličnom... detaljnije Izdajem garsonjeru u novijoj zgradi, u centru Subotice, minimalna režija, gasno grejanje, koje se zimi... detaljnije U Sokobanji izdajem apartmane i sobe sa kupatilima. (tv,wifi, klime, parking). Primam i vaučere. kontakt... detaljnije Agencija za nekretnine SU Nekretnine Bonus. www.sunekretnebonus.rs . Obratite nam se sa poverenjem. detaljnije Prodaju se dva apartmana, 43m2+37m2+jedna stambena jedinica od 16m2, ukupno 96m2. Razrađen posao... detaljnije www.sunekretninebonus.rs *Kuća na Radijalcu od 286m2, blizu Maxij-a, sa dva placa ukupno 1034 m2, sa... detaljnije Plac od 709 m2/ www.sunekretninebonus.rs / ODLIČAN,KOD RODE U Aleksandrovu, blizu bolnice sa ucrtanom i... detaljnije Profesionalna mesarska kecelja od obostrano gumiranog platna u beloj boji, sa podesivom dužinom kaiša... detaljnije Torbica za noževe, izrađena od materijala od kog se šiju rančevi. 10 pregrada za noževe, i jednu... detaljnije Ozbiljna i odgovorna žena sa prozivke prima decu na čuvanje u svom smeštaju, cena dogovor. detaljnije Prodajem dva dečja kreveta 80x190, mogu se postaviti na sprat + 1 dušek cena 20000. Kvarcna peć.... detaljnije Najmanje i najlepše kuče na svetu mini čivavice . Preko 20 godina se bavimo uzgojem ove prelepe rase... detaljnije
Posao Nekretnine Građevina Vozila Poljoprivreda Elektronika Oprema za domaćinstvo Usluge Ostalo Sportska oprema
1 2 3 sledeća » poslednja »»
sortiranje rezultata po datumu postavljanja / ceni / kategoriji
Majstor traži posao vodoinstalatera ili električara. Radim kvalitetno vodovod, el. instalacije, keramiku i drugo. Tel: 063/83-18-009 detaljnije »
Roletar .Tražim posao za sve vrste popravki i izradu novih roletni, komarnika,venecijanera,trakaste zavese,fino štelovanje alu i pvc... detaljnije »
Elektro instalaterske usluge i popravke mašina i aparata Na teritoriji Beograda. Prvi dolazak besplatan. Zvati Majstor Srđana na 065... detaljnije »
Razne kućne popravke,vodovod,kanalizacija otčepljenja,bravarija,struja,roletne,kvake brave,montaže itd....063 817 44 84 detaljnije »
VEŠ MAŠINA GORENJE Povoljno prodajemo klasičnu, funkcionalnu veš mašinu GORENJE u odličnom stanju po ceni od 10 000 RSD. Moguć detaljnije »
Profesionalna mesarska kecelja od obostrano gumiranog platna u beloj boji, sa podesivom dužinom kaiša oko vrata i oko struka. Dužina kecelje... detaljnije »
Torbica za noževe, izrađena od materijala od kog se šiju rančevi. 10 pregrada za noževe, i jednu koja se zatvara, za razne sitnice. detaljnije »
Prodajem dva dečja kreveta 80x190, mogu se postaviti na sprat + 1 dušek cena 20000. Kvarcna peć. Cena:2000. Tv Daewoo:1000. Mini linija + 2... detaljnije »
Najmanje i najlepše kuče na svetu mini čivavice . Preko 20 godina se bavimo uzgojem ove prelepe rase profesionalno i sa puno ljubavi.... detaljnije »
TOALETNA STOLICA Povoljno prodajemo novu, neraspakovanu toaletnu stolicu. Cena nove je 10000 rsd. detaljnije »
DEČJI BAZEN Prodajemo povoljno dečji bazen u odličnom stanju. detaljnije »
DEČJA KOLICA Povoljno prodajemo dečja kolica u odličnom stanju. Boja univerzalna. detaljnije »
DEČJI SATOR Povoljno prodajemo dečji šator u odličnom stanju. detaljnije »
Prodajem grobnicu u starom delu pravoslavnog groblja kod Dudove šume, iza kapela.Telefon:024 535470 detaljnije »
Prodajem pola jutra obradive njive, Aleksandrovi Salaši 111. detaljnije »
Plac od 709 m2/ www.sunekretninebonus.rs / ODLIČAN,KOD RODE U Aleksandrovu, blizu bolnice sa ucrtanom i legalizovanom kućom od 109 m2 i... detaljnije »
www.sunekretninebonus.rs *Kuća na Radijalcu od 286m2, blizu Maxij-a, sa dva placa ukupno 1034 m2, sa ucrtanom još jednom kućom, pogodno za... detaljnije »
Prodaju se dva apartmana, 43m2+37m2+jedna stambena jedinica od 16m2, ukupno 96m2. Razrađen posao izdavanja apartmana, apartmani rade već 5... detaljnije »
Prodaje se kuća u nizu ,naselje GAt , kuća je na sprat i ima 3 sobe,garažu,malo dvorište. CENA 60000 evra AGENCIJA SU NEKRETNINE BONUS... detaljnije »
Agencija za nekretnine SU Nekretnine Bonus. www.sunekretnebonus.rs . Obratite nam se sa poverenjem. detaljnije »
sortiranje rezultata po datumu postavljanja / ceni / kategoriji
1 2 3 sledeća » poslednja »»
Oznaka oglasa:
Moji mali oglasi – na pravom mestu u pravo vreme: Subotica, Niš, Beograd, Novi Sad... © 2011 - 2023 - uslovi korišćenja