Naslovna stranica / Pretraga oglasa
Broj aktivnih oglasa: 942
NAJNOVIJI OGLASI
U centru se prodaje potpuno sređen 2,5 stan na IX spratu od XII, 74m2, grejanje- toplana sa alokatorima,... detaljnije U centru grada na atraktivnoj lokaciji prodaje se ili iznajmljuje poslovni prostor 60 kvm donji deo i 34... detaljnije Prodajem jednoiposoban stan, 40 kvm, na IV spratu-bez terase, CG, parket, u centru (okolina Mlečne... detaljnije Prodaje se samostalna sređena kuća od 117m2 + jednosoban stan 30m2 u dvorištu, laminat-brodski pod,... detaljnije Prodaje se deo kuće od 180m2 sa jos jednom kućom u dvorištu od 40m2, na placu od 800 m2, od cigle,... detaljnije Prodaje se samostalna sredjena kuća od 117m2 + jednosoban stan 30m2 u dvorištu, laminat-brodski pod,... detaljnije Prodaje se samostalna kuća 230m2, prizemlje: dnevna soba, kuhinja, VC, špajz, prostorija za centralno... detaljnije Prodaje se samostalna kuća od 200 m2, sa 4 odvojena stana, zasebna (struja-voda), parket, grv, grk,... detaljnije Prodaje se samostalna kuća od 100m2, od čvrstog materijala, na placu od 300m2, nusprostorije, grv, grk,... detaljnije Prodaje se samostalna dvoiposobna kuća od 94m2, od mešanog materijala i nusprostorija od čvrstog... detaljnije Prodaje se vila na Makovoj sedmici od 200m2, sa duplom garažom od 75m2, sa podrumom, bazenom, na placu... detaljnije Prodaje se kuća trosobna od čvrstog materijala, 100 m2, laminat, terasa, na placu od 2800 m2. Info... detaljnije Prodaje se samostalna kuća od 180 m2, sa potkrovljem, 3 sobe+dnevni boravak, 2 kupatila, špajz, kaljava... detaljnije Prodaje se samostalna kuća 120m2, od mešanog materijala, grv, grk, na placu od 1000 m2. Info nekretnine detaljnije Prodajem samostalnu, spratnu kuću, 170 kvm, na placu od 540 kvm, 4 vrste grejanja, nusprostorije,... detaljnije Prodaje se samostalna, dvoiposobna kuća, 90 kvm, od čvrstog mat. ETG, letnja kuhinja, nusprostorije,... detaljnije Prodajem samostalnu kuću, od 230 kvm, sa potkrovljem, na placu od 750 kvm, gradska kanalizacija i voda,... detaljnije Prodajem stambeno-poslovni objekat, novije gradnje, sa 3 odvojene stambene jedinice, od 240 kvm, i... detaljnije Izdaje se poslovni prostor u užem centru, 52kvm, 2 prostorije, kuhinja, kupatilo, prostor ima rešetke,... detaljnije Prodaja garaža i parking mesta u ulici Bore Stankovića 7.Inkomerc detaljnije
Posao Nekretnine Građevina Vozila Poljoprivreda Elektronika Oprema za domaćinstvo Usluge Ostalo
1 2 sledeća » poslednja »»
sortiranje rezultata po datumu postavljanja / ceni / kategoriji
Kavezi za koke nosilje, tovne piliće, kunice, prepelice. Cena po dogovoru. detaljnije »
Prodajem džambo vreće nosivosti od 500, 1000, 1250 kg. Cena zavisi od nosivosti i željene količine. Pogodne za odlaganje: kukuruza,... detaljnije »
Prodaje se honda pumpa Mio Osijek, za navodnjavanje zemjišta, kapacitet 1100 lit na minut sa trofaznim elektro motorom. detaljnije »
Kupujem dvobrazni plug, tanjiraču i kikindsku prikolicu. detaljnije »
Prodajem točak fabrički za IMT Plug. detaljnije »
Prodajem prikolicu Tehnostroj od 5 tona žitarica. Može zamena. detaljnije »
Prodajem svetlospremač RAU 2,8 m. detaljnije »
Prodajem ručnu sejalicu plastičnu, puno vrsta sa lopaticama, 2 točka, skoro nova. detaljnije »
Prodajem traktor Zeton 3511 oznaka f, sa kabinom. Očuvan. detaljnije »
Prodajem rasipač veštaka sa lulom. detaljnije »
Prodajem sejalicu mehaničku 4 reda olt. detaljnije »
Prodajem prikolicu Dubrava 4 tone, hiper. detaljnije »
Prodajem prikolicu Tehnostroj 5 ipo tona, hiper. detaljnije »
Prodajem PVC cisternu jednom korištenu, zapremine hiljadu litara. Cisterna je kao nova sa ispravnom slavinom. detaljnije »
Prodajem sistem za navodnjavanje Irtemek, Italijanski 400 M, FI 85, sa topom i kišnim krilima. detaljnije »
Prodajem 4-brazdni Potinger, obrtač, u dobrom stanju. detaljnije »
sortiranje rezultata po datumu postavljanja / ceni / kategoriji
1 2 sledeća » poslednja »»
Oznaka oglasa:
Moji mali oglasi – na pravom mestu u pravo vreme: Subotica, Niš, Beograd, Novi Sad... © 2014 - uslovi korišćenja